Nancy Poeran  bij Atelier K84

0
Nancy Poeran
Foto: Nancy Poeran

Op zaterdag 2 maart 2024 opent bij Atelier K84 de première solo-expositie We are all made of light and Shadow van de eind 2023 aan de Fotoacademie afgestudeerde Nancy Poeran.

Het werk van Nancy Poeran kenmerkt zich door een geheel eigen signatuur waarin ze fotografie combineert met AI (kunstmatige intelligentie), schets en andere technieken. Deze combinatie stelt haar in staat haar creativiteit de vrije loop te laten. In het maken van haar werk gebruikt Nancy AI als krachtig hulpmiddel en katalysator om haar intrinsieke creativiteit verder te versterken met als doel om haar eigen artistieke visie en ideeën tot leven te brengen.

Nancy Poeran
Foto: Nancy Poeran

Zij creëert diverse gedaanten door de dialoog aan te gaan met AI, de beelden steeds te manipuleren en verschillende technieken toe te passen. Waarbij ze continu op zoek is naar de ziel en de essentie. Ze hoopt dat haar beelden inspireren en versterken, en nodigt kijkers uit voor haar reis terwijl zij de wereld vanuit haar eigen perspectief vastlegt.
Gedurende openingstijden – vrijdag en zaterdag van 12-18 uur – is Nancy zelf in Atelier K84 aanwezig om haar werk toe te lichten.

Nancy Poeran – We’re all made of light and shadow
2 t/m 30 maart
Atelier K84, Keizersgracht 84h, Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam