Abonnement

Neem je een abonnement op Focus dan kun je kiezen voor een korting op het eerste jaar. Vul het formulier hier in en kruis jouw keuze aan.

Steun Focus en neem een abonnement

Focus kan alleen worden gemaakt met de steun van abonnees.
Neem nu een abonnement en krijg het eerste jaar een flinke welkomstkorting of een mooi cadeau.

Neem een abonnement op Focus en krijg gratis een rugzak van Cullmann (ter waarde van € 99,99 (excl. €7,- verzendkosten)

Cullmann ULTRALIGHT sports DayPack 300 Zwart

Alle sportieve foto- en video-amateurs die op zoek zijn naar een rugzak voor outdoor gebruik, zullen blij zijn met de Cullmann ULTRALIGHT sport DayPack 300. Ondanks het compacte formaat, biedt het cameravak een beschermde opbergruimte voor middelgrote DSLR-camera’s of mirrorless apparatuur, denk hierbij aan een body met een 18-135 mm zoom, plus een à twee extra objectieven, een flitser en talloze accessoires. Het grote vak boven het cameravak, geeft de mogelijkheid om dagelijkse zaken mee te nemen, zoals een trui, jas of eten en drinken.

Het beproefde Cullmann ventilatiesysteem met luchtdoorlatende mesh stof garandeert een zeer goede ventilatie rondom de rug. De gewatteerde en individueel verstelbare schouder-, borst- en heupbanden zorgen tot slot voor optimaal comfort, ook bij langere activiteiten.

Profiteer van korting

Je kunt ook in plaats van de gratis rugzak kiezen voor 30% korting op je Focusjaarabonnement; in het eerste jaar betaal je dan niet € 72,-, maar slechts € 50,40.
Of neem een 1/2- of 2 jaarabonnement. Kijk op de online abonneerpagina voor meer informatie. Voor België: € 56,20 i.p.v. € 80,25.

Nog meer voordeel
Als abonnee van Focus krijg je naast het papieren tijdschrift een digitale versie in pdf. Daarnaast krijg je 10% korting bij BBP Light, (verschillende soorten licht- en meetapparatuur, camerastatieven, accessoires voor film, video en fotografie | bbplight.nl) en 20% korting bij CeWe (fotoprints en -boeken en wanddecoratie | cewe.nl).

Nog meer voordeel
Wij mogen een aantal exemplaren weggeven van het boek Analoge fotografie van Eduard de Kam. Het boek is onlangs verschenen bij Van Duuren Media. In de boekenrubriek, elders in dit nummer, staat een beschrijving van dit boek. De eerste aanmelders krijgen het boek (twv €34,99) gratis opgestuurd. Wees er snel bij, want op=op.

Speciale actie voor nieuwe abonnees
Krijg nu eenmalig de cursus Natuurfotografie in Nederland van Photofacts Academy gratis! Fotograaf Rob Dijkstra neemt je mee het land in en gaat onder andere op zoek naar sporen van groot wild.
Na je aanmelding voor een jaarabonnement op Focus krijg je een actiecode opgestuurd per e-mail.

Meld je voor je abonnement aan: focusmagazine.nl
De kortingen gelden uitsluitend voor de eerste termijn. Een nieuw abonnement wordt gestart met de eerst mogelijke editie voor een bepaalde duur. Een persoonlijk abonnement zal na de eerste (betalings)periode stilzwijgend worden omgezet naar een abonnement van onbepaalde duur, tenzij uiterlijk één maand voor afloop van het initiële abonnement schriftelijk wordt opgezegd. Na de omzetting voor onbepaalde duur kan op ieder moment schriftelijk worden opgezegd per wettelijk voorgeschreven termijn van één maand.

Zo krijg je 10x keer per jaar in feite een cadeautje in de bus!