Abonnement

print+digitaal of alleen digitaal

Neem je een abonnement op Focus dan kun je kiezen voor een korting op het eerste jaar of een cadeautje. Vul het formulier hier in en kruis jouw keuze aan. Je kunt sinds kort kiezen tussen print/digitaal of uitsluitend digitaal.

Steun Focus en neem een abonnement

Focus kan alleen worden gemaakt met de steun van abonnees.
Neem nu een abonnement en krijg het eerste jaar een flinke welkomstkorting of een cadeautje (alleen bij een print abonnement).

Profiteer van korting
Bij een jaarabonnement op Focus krijg je 10 edities in de bus voor slechts € 72,-. Daar bovenop krijg je ook toegang tot de digitale edities van Focus. Deze kun je lezen in de app op je mobiel en tablet en ook op je pc in een webversie. Zo kun je Focus lezen waar en wanneer je maar wilt.

Digitaal
Wil je Focus Magazine alleen digitaal lezen neem dan een digitaal abonnement. Je kunt dan alle edities lezen in de app op je mobiel, je tablet. Er is ook een webversie beschikbaar zodat je Focus kunt lezen op je pc.

Klik hier voor het invulformulier.

Dit zijn de verschillende abonnementen die wij aanbieden

Print + digitaal

 • Jaarabonnement met geschenk (print+digitaal) € 72,-
  10 edities met een welkomstgeschenk (excl € 7,- verzendkosten)
  (Voor België: € 80,25 + € 8,- verzendkosten)
 • Jaarabonnement met korting op het eerste jaar € 50,40
  10 Edities Focus van € 72,- voor € 50,40 (bespaar 30%)
  (Voor België: van € 80,25 voor € 57,- (bespaar 30%)
 • Half jaarabonnement met korting € 29,80
  5 Edities Focus van € 37,25 voor € 29,80 (bespaar 20%)
  (België: van € 45,- voor € 36,- (bespaar 20%)

Digitaal

 • Jaarabonnement digitaal € 58,-
  (België: € 58,-)
  (10 x Focus lezen in de app op je mobiel en tablet en via de webversie op je pc)

Studenten

 • 10x print+digitaal met 25% korting € 54,-
 • 10x digitaal met 15% korting: € 49,30

Klik hier voor het Studentenformulier

Ben je lid van de Fotobond, Alumni NAVB, NVF of DuPho? Dan zijn er speciale kortingen. Informeer bij de organisatie.

Het geschenk van deze maand

Tijdelijk bieden we dit mooie Leofoto statiefje aan.
Betaal € 72,- en krijg het statiefje (ter waarde van €78,95, excl € 7,- verzendkosten) er gratis bij.
De Leofoto PS-2 is een luxe smartphonehouder van lichtgewicht metaal. De universele telefoonhouder is voor smartphones die tussen de 58 en 93 mm breed zijn. De klem kun je roteren, waardoor zowel een verticale, als een horizontale ligging van de telefoon mogelijk is. De houder kan met zijn uitklapbare voetjes zelfstandig rechtop staan. Aan de bovenkant zit een ingebouwde cold shoe om bijvoorbeeld een externe microfoon of lichtbron op te plaatsen. Dat maakt deze houder ideaal om te gebruiken tijdens het beeldbellen of een videovergadering.


Naast dat de houder zelfstandig rechtop kan staan, is het ook mogelijk de Arca-Swiss compatibele voet op een Arca-Swiss statiefkop te plaatsen. Daarnaast heeft de PS-2 smartphonehouder een ¼-inch schroefgat om hem te kunnen plaatsen op een light stand of magic arm. Ook kan de voet 300 graden onafhankelijk roteren, waardoor de telefoonhouder ook als vlog accessoire kan worden gebruikt. De drie rubberen anti-slipstrips op de onderkant van de voet zorgen dat de telefoonhouder stabiel blijft staan op elke gladde ondergrond. Door de uitsparingen in het metaal weegt deze robuuste opvouwbare telefoonhouder slechts 145 gram. Ingeklapt zijn de afmetingen van de PS-2 telefoonhouder 98 x 39 x 28 mm. Hierdoor is de houder zeer compact en neem je de Leofoto PS-2 telefoonhouder eenvoudig mee.

Nog meer voordeel
Als abonnee van Focus krijg je naast het papieren tijdschrift een digitale versie in pdf. Daarnaast krijg je 10% korting bij BBP Light, (verschillende soorten licht- en meetapparatuur, camerastatieven, accessoires voor film, video en fotografie | bbplight.nl) en 20% korting bij CeWe (fotoprints en -boeken en wanddecoratie | cewe.nl).

Speciale actie voor nieuwe abonnees
Krijg nu eenmalig de cursus Natuurfotografie in Nederland van Photofacts Academy gratis! Fotograaf Rob Dijkstra neemt je mee het land in en gaat onder andere op zoek naar sporen van groot wild.
Na je aanmelding voor een jaarabonnement op Focus krijg je een actiecode opgestuurd per e-mail.

Meld je voor je abonnement aan: focusmagazine.nl
De kortingen gelden uitsluitend voor de eerste termijn. Een nieuw abonnement wordt gestart met de eerst mogelijke editie voor een bepaalde duur. Een persoonlijk abonnement zal na de eerste (betalings)periode stilzwijgend worden omgezet naar een abonnement van onbepaalde duur, tenzij uiterlijk één maand voor afloop van het initiële abonnement schriftelijk wordt opgezegd. Na de omzetting voor onbepaalde duur kan op ieder moment schriftelijk worden opgezegd per wettelijk voorgeschreven termijn van één maand.

Zo krijg je 10x keer per jaar in feite een cadeautje in de bus of digitaal!