Abonnement

Neem je een abonnement op Focus dan kun je kiezen voor een korting op het eerste jaar. Vul het formulier hier in en kruis jouw keuze aan.

Steun Focus en neem een abonnement

Focus kan alleen worden gemaakt met de steun van abonnees.
Neem nu een abonnement en krijg het eerste jaar een flinke welkomstkorting.

Profiteer van korting

Soms hebben we mooi cadeau dat je kunt kiezen in plaats van korting, maar op dit moment bieden wij alleen een abonnement met korting aan. Je krijgt nu 30% korting op het eerste jaar van je Focusjaarabonnement; in het eerste jaar betaal je dan niet € 72,-, maar slechts € 50,40.
Of neem een 1/2- of 2 jaarabonnement. Kijk op de online abonneerpagina voor meer informatie. Voor België: € 56,20 i.p.v. € 80,25.

Nog meer voordeel
Als abonnee van Focus krijg je naast het papieren tijdschrift een digitale versie in pdf. Daarnaast krijg je 10% korting bij BBP Light, (verschillende soorten licht- en meetapparatuur, camerastatieven, accessoires voor film, video en fotografie | bbplight.nl) en 20% korting bij CeWe (fotoprints en -boeken en wanddecoratie | cewe.nl).

Speciale actie voor nieuwe abonnees
Krijg nu eenmalig de cursus Natuurfotografie in Nederland van Photofacts Academy gratis! Fotograaf Rob Dijkstra neemt je mee het land in en gaat onder andere op zoek naar sporen van groot wild.
Na je aanmelding voor een jaarabonnement op Focus krijg je een actiecode opgestuurd per e-mail.

Meld je voor je abonnement aan: focusmagazine.nl
De kortingen gelden uitsluitend voor de eerste termijn. Een nieuw abonnement wordt gestart met de eerst mogelijke editie voor een bepaalde duur. Een persoonlijk abonnement zal na de eerste (betalings)periode stilzwijgend worden omgezet naar een abonnement van onbepaalde duur, tenzij uiterlijk één maand voor afloop van het initiële abonnement schriftelijk wordt opgezegd. Na de omzetting voor onbepaalde duur kan op ieder moment schriftelijk worden opgezegd per wettelijk voorgeschreven termijn van één maand.

Zo krijg je 10x keer per jaar in feite een cadeautje in de bus!