Abonnement

Neem je een abonnement op Focus dan kun je kiezen voor een korting (30%) op het eerste jaar of voor een cadeau. Zie hieronder een overzicht van de cadeaus waar je uit kunt kiezen. Vul het formulier hier in en kruis jouw keuze aan.

Neem voor €69,75 een jaarabonnement en ontvang de Joby Gorillapod Photo Video Magnetic + GripTight Mount XL t.w.v. €39,-!

De Joby Gorillapod Photo Video Magnetic + GripTight Mount XL is perfect voor vloggen, fotograferen en het maken van video’s. Dit lichtgewicht statief kun je zowel staand gebruiken als buigen om verschillende oppervlakken, zoals een fietsstuur of boomstam.

Gorillapod Photo Video Magnetic
De Gorillapod Photo Video Magnetic is een compact statief voor smartphones en lichte camera’s tot 350 gram. Deze gorillapod is perfecte oplossing voor als je op locatie je smartphone of compactcamera wilt gebruiken zonder handheld beelden te schieten of veel zware spullen mee te hoeven nemen ter ondersteuning. Deze gorillapod bestaat uit flexibele poten gecombineerd met een panoramakop van aluminium. De gorillapod heeft daarnaast een bedieningsarm waarmee je zonder schokbewegingen kunt draaien. De statiefkop maakt het mogelijk om bij video’s 360 graden draaibewegingen te maken en tot 135 graden te kantelen. De magnetische voetjes van de Gorillapod Photo Video Magnetic maken een zeer stabiele plaatsing mogelijk op verschillende ondergronden, waardoor deze ideaal is voor het maken van video’s of het vastleggen van beelden met een lange sluitertijd. De drie poten bestaan uit dertig kunststof kogelgewrichten die los van elkaar te draaien zijn met aan de buitenzijde rubberen ringen, zodat je de gorillapod perfect kunt positioneren.

GripTight Mount XL
Met deze compacte, opvouwbare mount bevestig je jouw smartphone gemakkelijk op de gorillapod. De mount is licht van gewicht en gemaakt duurzame materialen (kunststof en metaal). De mounts kunnen worden bevestigd op 1/4 schroefdraad tripods. In deze universele mount kunnen grotere smartphones tot 9,9cm breed met of zonder hoesje worden vastgeklemd. Hierdoor is deze mount geschikt voor de nieuwste Apple (Iphone 11) en Samsung (Galaxy S10) smartphones. Jouw smartphone blijft veilig en stabiel in de GripTight Mount XL zitten dankzij de met rubber beklede pootjes die de perfecte pasvorm garanderen.

Kenmerken van de Joby Gorillapod Photo Video Magnetic + GripTight Mount XL

  • Allround gorillapod voor foto en video
  • 1/4 schroefdraadaansluiting (standaard tripod mount)
  • Magnetische voeten zorgen voor extra stabiliteit
  • Draagcapaciteit Gorillapod Photo Video Magnetic: 350gram
  • Materiaal Gorillapod Photo Video Magnetic: kunststof, aluminium en rubber
  • Afmetingen Joby Gorillapod Photo Video Ministatief: 8cm x 5cm x 30cm
  • Gewicht Joby Gorillapod Photo Video Ministatief: +/- 280 gram
  • Afmetingen GripTight Mount XL: 7mm x 27mm x 91mm
  • Materiaal GripTight Mount XL: kunststof en metaal
  • Gewicht GripTight Mount XL: 20gram

Steun Focus en neem een abonnement

Focus kan alleen worden gemaakt met de steun van abonnees.
Neem nu een abonnement en krijg het eerste jaar een flinke welkomstkorting