Godox Lux Master Retro Camera Flash complete overview

0
godox lux master overzicht

Godox heeft onlangs weer een nieuwe camera flash gelanceerd in hun Lux-serie, de Godox Lux Master. De flitsers staan bekend om hun compactheid en retro vibe. Met een klassieke vouwbare waaiervormige reflector en een efficiënt kleurentouchscreen, combineert de Lux Master moeiteloos de nostalgische gloed van weleer met het moderne gemak van vandaag.

Tijdloos

Ontdek de Lux Master Retro Camera Flash en ervaar verbeterde lichtcontrole met het intuïtieve kleurentouchscreen. Met slechts een veeg of tap wissel je moeiteloos tussen verschillende modi of pas je snel de instellingen aan. Deze Godox Lux Master Retro Flash is met zorg ontworpen met een ergonomisch design, waardoor het comfortabel met één hand te bedienen is. Het combineert de vloeiendheid van moderniteit met de blijvende elegantie van traditie.

Eenvoudige draadloze synchronisatie met Godox triggers

De Lux Master is er op gemaakt om samen te werken met de bekende triggers van Godox, zoals de X3, XproII en de X2T. Vooral het synchroniseren met de X3 is super eenvoudig. Tik op de draadloze synchronisatie van de de X3 en het synchronisatie-icoon op de Lux Master en voila, that’s it. Eenvoudig en super efficiënt.

godox lux master ttl

Retro met moderne gemakken

Alhoewel de Godox Lux Master een retro-uiterlijk heeft is deze wel voorzien van TTL. Bovendien ondersteunt de Lux Master ook stroboscopische flits, voorste gordijnsynchronisatie en achterste gordijnsynchronisatie, evenals High-Speed Sync.

godox lux master bediening

Veelzijdige Triggeropties

Met de ingebouwde 2.4G draadloze ontvanger kan de Lux Master worden geactiveerd door Godox Wireless X systeem flitsers. Je kunt ook een hoofdflitsunit zoals de V1Pro gebruiken om de Master te activeren. Bovendien biedt de Lux Master voor camera’s met een traditionele hotshoe een optionele Auto Sensor die de camera en flitser verbindt

Waardevolle Accessoires

De Godox Lux Master wordt geleverd met vervangbare reflectoren voor extra veelzijdigheid in lichteffecten. In de automatische flitsmodus hoef je alleen maar op het reflectoricoon te tikken om te schakelen tussen vier reflectortypen en de bijbehorende parameters zoals diafragma en ISO aan te passen.

Technische Specificaties van de Godox Lux Master

KenmerkSpecificatie
ModelLux Master
GN (1/1 stap)GN25 (ISO100, in meters)
Lithium Batterij ParametersDC7.2V, 2980mAh, 21.456Wh
Inputparameters5V⎓2A
Oplaadtijd≈2h (5V/2A)
CCT van Flitskop6000K ± 300K
Uitgangsvermogen flitser in M-modus1/1 – 1/256 (met +0,1 verhoging per stap)
of 10 – 2,0 (met +0,1 verhoging per stap)
A (Automatische) flitsmodusParameters van camera’s zijn standaard F2.8 en ISO100
FotocelFotocel S1 / Fotocel S2
2.4G draadloze kanalen1-32
2.4G GroepenA, B, C, D, E
2.4G draadloze IDUIT, 1-99
2.4G Draadloze ZendafstandMax. 100m
SynchronisatiemodusEerste-gordijnsynchronisatie
Tweede-gordijnsynchronisatie
Hoge-snelheidssynchronisatie (beschikbaar met apart verkrijgbare flitstrigger)
Flitskop draaibare hoek0°-90° (vier hoeken met elk +30° toename)
Werkomgeving Temperatuur-10°C ~ 50°C
Recycleer tijd (1/1 stap)≈1.8s
Full Power Flash Times (1/1 stap)≈460
Oplaadtemperatuur batterij0°C-45°C
Sync TriggeringSync-koord
Afmetingen (met reflector)≈5.51″ x 10.24″ x 3.90″
Nettogewicht (met reflector)≈470g

Met de Godox Lux Master Retro Camera Flash haal je een veelzijdige en krachtige flitser in huis die zowel in moderne digitale fotografie als in klassieke fotografie uitstekend presteert. Of je nu een professionele fotograaf bent of een enthousiaste hobbyist, de Lux Master biedt alles wat je nodig hebt voor perfecte belichting in elke situatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam