Dutch Photographers Day #2

0
Dutch photographers Day

Op 6 november organiseert DuPho voor de tweede maal de Dutch Photographers Day. Een dag vol inspiratie, kennis, netwerken en creativiteit! De portfolio reviews, waarvoor je je kon aanmelden, zitten helaas al helemaal vol, maar er staat nog genoeg op het programma. Er zijn diverse workshops en lezingen, onder meer met Mark Engelen & Jan Stel, Anne Claire de Breij & Aisha Zeijpveld, Marc Prüst, Jan Dirk van der Burg, Violina Jeliazkova, Tim Mooij-Knip, en Aart Helder. Ook zijn er talks, paneltalks, een workshop straatfotografie door Eelco Wortman, een speech van Marwan Magroun, een boekenmarkt en nog veel meer.

Hiernaast is er een nieuwe editie van Fotokroniek i.s.m. Pakhuis de Zwijger, waarin het verhaal en het werk van een fotograaf centraal staat. Ditmaal is Stig de Block te gast. De in België geboren Stig is een fotograaf en regisseur die bekend staat om zijn ongecompliceerde werkwijze en gedurfde kleuren.

Kijk hier voor het volledige programma en tickets.

DuPho
Beroepsvereniging DuPho maakt zich hard voor professionele fotografen in Nederland. Of dat nou gaat om praktische tips en juridische ondersteuning of om inzicht in hoe je om moet gaan met copyrights. DuPho houdt je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en belangrijker nog, ze maken inzichtelijk hoe je uitdagingen oplost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam