Snap Shot met jan Dirk van der Burg

0
Snap Shot
@ Snap Shot

De zesdelige serie Snap Shot met Jan Dirk van der Burg is nu in zijn geheel online terug te kijken. Snap Shot is bedoeld voor de jongere doelgroep (maar ook leuk voor ouders én niet-ouders). We fotograferen en filmen ons dagelijks te pletter, maar hoe maak je nou écht de mooiste foto’s en video’s? Waarom vinden we mooi wat we mooi vinden? Wat is cringe? En is het nog mogelijk om origineel te zijn? Om dit allemaal uit te vogelen gaat fotograaf Jan Dirk van der Burg samen met kinderen Gijs, Nico, Keylisha, D’leh, Cateleya en Lou op onderzoek uit.

In iedere aflevering wordt een nieuw aspect van ons fotogedrag onder de loep genomen. Om de kinderen en de kijker thuis klaar te stomen voor een florissant fotoleven, schakelt Jan Dirk van der Burg hulp in van opvallende en aansprekende beeldmakers. Hij gaat langs bij professionals, hobbyisten, influencers en TikTokkers. Zo gaat hij onder andere met D’leh langs bij een voetbalfotograaf, omdat hij op dezelfde manier als zijn voetbalheld Neymar op de foto wil. Cateleya ziet te weinig mooie foto’s van mensen met kroeshaar, zoals zijzelf heeft. Samen met Jan Dirk gaat ze naar een fotograaf die haar laat zien dat je als fotograaf de macht hebt om daar iets aan te doen. 

Snap Shot is een coproductie van Mals Media en BNNVARA.
Alle afleveringen kun je hier terugzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam