Hans Eijkelboom en Imruh Asha bij Madé van Krimpen

0
Hans Eijkelboom
Hans Eijkelboom and Imruh Asha for Fantastic Man (2022)

Straatfotograaf Hans Eijkelboom, werkte onlangs samen met Dazed fashion editor Imruh Asha aan de eerste ‘styled shoot’ van de fotograaf. Oorspronkelijk gedocumenteerd in Fantastic Man, brengt Madé van Krimpen Gallery deze mode editorial naar de context van een galerie. Waar Eijkelboom meestal stiekem foto’s maakt van voorbijgangers, werkte hij nu samen met styliste Asha aan een 1-daagse shoot op het Haarlemmerplein, Amsterdam om de huidige menswear stijl in beeld te brengen en te bestuderen.

In deze tentoonstelling toont Van Krimpen 12 posterformaat prints, in Eijkelbooms kenmerkende stijl, die een dwarsdoorsnede van onze samenleving laten zien. De befaamde – anti-mode – fotograaf, die nooit afwijkt van zijn concept, zorgt voor een interessante combinatie met het jonge talent Asha aangezien ze allebei op hun eigen manier bezig zijn met identiteit. Gevestigde verzamelaars, jonge verzamelaars en/of het publiek dat nog niet eens verzamelt, kan de prints (oplage van 25) voor 125 euro kopen bij Galerie Madé van Krimpen.

t/m 25 februari, bij Madé van Krimpen Galerie, Amsterdam.

Hans Eijkelboom
Hans Eijkelboom and Imruh Asha for Fantastic Man (2022)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam