Canon opent allereerste Redline Challenge

0
Redline Challenge
Canon Redline Ambassador Lorenz Holder

Canon Europe kondigt de introductie aan van de Redline Challenge: een gloednieuwe competitie voor de ambitieuze hobbyfotograaf om hun vaardigheden nog verder te vergroten, hun creativiteit uit te dagen en hun technische kennis te testen. Met als eerste thema: Light in the Dark.

Ambitieuze hobbyfotografen hebben de kans om hun vaardigheden nog verder te vergroten, hun creativiteit uit te dagen en hun technische kennis te testen. Onder leiding van vlogger en fotograaf Kai Wong zullen een aantal Canon Ambassadeurs professionele inzichten en tips en tricks delen om de deelnemende fotograaf op weg te helpen bij elke Redline Challenge.

Redline Challenge
(c) Lorenz Holder

Light in the Dark

Bij dit eerste thema kunnen de fotografen hun kennis en vaardigheden op de proef stellen bij weinig omgevingslicht en van de relatie tussen licht en schaduw, contrast en kleur. Deelnemers hebben tot 31 mei de tijd om foto’s in te zenden. De foto’s mogen met elk soort camera gemaakt zijn. In juni worden de 10 finalisten bekendgemaakt via de website van Canon en de uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt op 27 juni. Bij de challenge wordt er gelet of het wel aansluit bij het thema; Light in the Dark, creativiteit, impact, technische vaardigheid, formaat en overig.
De winnaar van de Redline Challenge wint een camerakit t.w.v. ruim 14.000 euro en een op een unieke fotografie-mentorsessie met Lorenz Holder om hun creatieve vermogen te vergroten.

(c) Lorenz Holder

Lorenz Holder

Internationaal gerenommeerd fotograaf en meervoudig Red Bull Illume winnaar,
staat bekend om zijn frisse en dramatische stijl en zijn vermogen om het onverwachte vast te leggen. Hij is dan ook een jurylid en mentor bij deze challenge. ”Light in the Dark is een geweldig thema om de Canon Redline Challenge mee te beginnen het spreekt veel fotografen aan, ongeacht het genre dat ze fotograferen. Het is mogelijk om veel interessante lichteffecten te creĆ«ren, zelfs als je geen studioflitser of Speedlite hebt. Je hoeft alleen maar creatief te zijn!’, aldus Lorenz.

Voor meer informatie over de Redline challenge ga dan naar: www.canon.nl

Inzenden kan tot en met 31 mei 2021.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam