EISA PREMIUM CAMERA 2021-2022: Canon EOS R5

0
Canon EOS R5

Deze allround systeemcamera combineert hoge specificaties met een uitgebreide functionaliteit, en is gebouwd om lang mee te gaan. De camera produceert extreem scherpe foto’s met een hoge resolutie van 45 miljoen pixels, en is ook in staat is om zowel 8K- als 4K-video op te nemen. De EOS R5 beschikt over een supersnel en uiterst nauwkeurig Dual Pixel CMOS AF II-autofocussysteem, heeft tot 8 stops in-body beeldstabilisatie en maakt supersnelle serie-opnamen tot 20 fps. Het op AI gebaseerde systeem voor onderwerpherkenning is in staat om menselijke ogen, gezichten en lichamen te detecteren en te volgen, en geldt ook voor sommige dieren. Dankzij de combinatie van al deze mogelijkheden met een robuuste constructie en uitstekende bediening is er waarschijnlijk geen opdracht die de R5 niet kan uitvoeren.

De Canon EOS R5 werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam