VOORJESMOEL: hippe mondkapjes voor goed doel

Mondkapjes zijn verplicht, daar ontkom je niet aan. Maar wat moet je met die lelijke wegwerpdingen? Op VOORJESMOEL bestel je unieke mondkapjes met de meest vette designs van allerlei kunstenaars. De opbrengst gaat naar een goed doel.

0
Straatnieuwsverkoper Ousmane © Martijn van de Griendt

Platform VOORJESMOEL brengt hippe mondkapjes uit waarmee je gezien kunt worden. Mondkapjes met maffe foto’s, originele thema’s en andere kunstzinnige uitingen.
De opbrengst gaat rechtstreeks naar nieuwe mondkapjes VOORJESMOEL. En die gaan vervolgens naar een goed doel: de Straatnieuwsverkopers van Utrecht en de Stichting Zwerfjongeren. Deze stichting zorgt dat de mondkapjes uitgedeeld worden aan jongeren die het zelf niet kunnen veroorloven.

Mondkapje met duiven © Owen Schumacher
voorjesmoel
Mondkapje met Nick Cave © Martijn van de Griendt

Het initiatief voor VOORJESMOEL komt van fotografen Rick Rindertsma en Martijn van de Griendt. Zij maakten tientallen hippe mondkapjes met afbeeldingen van hun werk. Foto’s van frikandellen, verlepte theezakjes, showworstelaars, een afbeelding van rapper Snoop Dogg, Dr. Dre en nog veel meer.
Daarnaast hebben nog meer kunstenaars een uniek design van hun werk op een mondkapje gedoneerd. Tot nu toe zijn dit Paul Faassen, Marjolein van der Klaauw, Kaj Venhuizen, Prins de Vos, Caspar Claasen, Owen Schumacher, Eli Dijkers, en Femke Reijerman.

Bestel je mondkapje hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam