Buy My Darlings-The Naked Edition

0
Buy My Darlings
©Paul Faassen- Buy My Darlings Naked

Op zondag 27 juni vindt de tweede editie van de eendaagse, gratis fotomarkt Buy My Darlings plaats, waar veertig fotografen hun darlings: originele prints, foto’s in editie en fotoboeken, rechtstreeks aan het publiek verkopen.

Buy My Darlings
Lana Prins

De laagdrempelige fotomarkt is in handen van fotografen Martijn van de Griendt en Tara Fallaux. Na de lange coronaperiode is er bij mensen behoefte aan kunst, cultuur, fotografie en aan elkaar ontmoeten. Misschien is er ook wel meer huidhonger dan ooit en daarom ditmaal een naked edition. Met mooie naaktbeelden, de kunst van suggestie, zomers bloot en figuurlijk naakt. Met werk van fotografen als: Paul Bellaart, Maria Dabrowski, Jasmijn Duterloo, Eric van den Elsen, Tara Fallaux, Marc Faasse, Jet van Gaal, Martijn van de Griendt, Marc de Groot, Femke Anne Kamphuis, Maarten Kools, Christian van der Kooy, Anneloes Pabbruwee, Lana Prins, Femke Reijerman, Niels Stomps, Cornelie Tollens, Cissie van der Ven, Kaj Venhuizen, Dylan van Vliet, Prins de Vos en vele anderen.

27 juni, 11-18 uur
NDSM Fuse
NDSM-plein 29, Amsterdam
Instagram: @buymydarlings

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam