Canon presenteert de EOS R5 en EOS R6

0
Caon Eos R5

Canon heeft vandaag bekendgemaakt dat twee geavanceerde full frame systeemcamera’s, de EOS R5 en EOS R6, zijn toegevoegd aan het revolutionaire EOS R-systeem dat is opgebouwd rondom de toekomstbestendige RF-vatting.

De Canon EOS R5 presteert op pro-niveau met 45 Megapixel foto’s bij 20 fps1 en is de eerste full frame systeemcamera ooit die 8K RAW tot 29.97 fps en 4K tot 120p intern vastlegt.
De nieuwe Canon EOS R6 is perfect voor zowel liefhebbers van fotografie als voor professionals die op zoek zijn naar meer mogelijkheden. Dit model registreert fotobeelden met 20,1 Megapixel bij 20 fps1, indrukwekkende 4K-video tot 60p en Full HD tot 120p.

Hiernaast presenteert Canon Europe vier nieuwe RF-lenzen en twee RF-extenders. De nieuwe lenzen bieden het innovatieve RF-portfolio nieuwe opties voor telefoto’s, maar ook extra creatieve mogelijkheden voor portret- en macrofotografie door professionals en liefhebbers van fotografie.

Meer informatie vind je op www.canon.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam