Sennheiser & Panasonic Lumix: Audio for Video – gratis webinar met Daimon Xanthopoulos

0
Panasonic
Daimon Xanthopoulos

Op donderdag 5 september geven de Sennheiser Sound Academy en de Panasonic LUMIX Academy om 13.00 uur een gratis webinar. Een aanrader voor iedereen die met video werkt of er mee aan de slag wil gaan.

Sprekers zijn Daimon Xanthopoulos, filmmaker, fotograaf en LUMIX Ambassador, en John McGregor van de Sennheiser Sound Academy. Je krijgt essentiële informatie over het kiezen van een camera, de optimale opstelling en de juiste audio-apparatuur. De webinar onderzoekt waar je op moet letten als je met de camera in het veld bent, geeft advies over kadrering en over welke microfoon(s) en microfoonaccessoires je moet meenemen voor verschillende opnamesituaties. Daimon Xanthopoulos vertelt verder over de werkwijze achter echte producties. Ook krijg je enkele typische valkuilen in een live interviewsituatie te zien en hoe je deze uitdagingen vol vertrouwen kunt overwinnen.
Tegen het einde van het seminar is er gelegenheid om individuele vragen te stellen aan de sprekers van het seminar.

wanneer: donderdag 5 september 2019, 13:00 uur
Duur: 1 uur (waarvan 30 minuten voor vragen en antwoorden van de aanwezigen)

Wil jij de webinar volgen registreer je dan vooraf via
https://zoom.us/webinar/register/d0a5077281ff739966858a512be5123a Na de registratie ontvang je een bevestigingsmail met informatie over het volgen van de webinar.

Deze webinar is de tweede in een serie van vijf live trainingssessies die de Sennheiser Sound Academy en de Panasonic Lumix Academy bieden aan alle videografen die hun vaardigheden willen verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam