Marieke van der Velden bij webinar Photo020

0
Marieke van der Velden

Marieke van der Velden is te gast bij de vijftiende editie van Photo020. Woensdagavond 2 september zal ze tijdens de webinar vertellen over haar werk. Naast haar commerciële opdrachten in Nederland, reisde van der Velden in de afgelopen 20 jaar de hele wereld. Meer dan 45 keer stuurden organisaties als Unicef haar in opdracht op pad om hun projecten te fotograferen of te filmen.
Daarnaast maakt Marieke van der Velden één keer per jaar een zelf geïnitieerd project waarin ze bewust zonder opdrachtgever werkt, ook al worden deze projecten later – als ze klaar zijn – veelvuldig gepubliceerd in de internationale media. Met multimedia projecten als ‘A Monday in Kabul’, ’The Island of All Together’ en ‘Brieven aan Joep’ probeert ze voor de kijker het dagelijkse nieuws in een bredere context te plaatsen. Verbinding en herkenning creëren zijn de sleutels en drijfveren in haar werk.

Je kunt je hier aanmelden voor de webinar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam