Webinar met Rogier van ’t Slot – Photo31

0
Rogier van 't slot
(c) Rogier van 't slot- UPROOT

Op 3 maart organiseert Photo31 een webinar met fotograaf Rogier van ’t Slot. Hij wordt wel een van de meest veelzijdige fotografen van nu genoemd. Van documentaire fotografie en portretten in opdracht tot vrij werk dat kan worden omschreven als uiterst geheimzinnige zakelijkheid met een flinke dosis verbeelding.

Het werk van Rogier van ’t Slot heeft een magisch-realistisch sfeer met koel helder licht en levendige schaduwen. In combinatie met vervreemdende objecten zet hij regelmatig jonge mensen, waaronder ook zijn eigen zoon en dochter op de foto. De gefotografeerde individuen bevinden zich in hun eigen droomwereld, waar melancholie en eenzaamheid vaak sterk aanwezig zijn. Maar van ’t Slot maakt ook documentaire fotografie. Zijn eindexamenproject voor de Fotoacademie over de kluizenaar Rein trok direct aandacht en werd gepubliceerd in opinieblad HP/De Tijd. Daarnaast is hij vooral bekend om zijn creatieve portretten in Het Parool, waarvoor hij Jimmy Nelson, Jeroen Krabbé, Koen Hauser en nog veel meer bekenden voor de lens heeft gehad. Rogier van ’t Slot heeft twee boeken uitgegeven, was onderdeel van Dutch Photography Talent 2016 en De 12 Beste van HP/De Tijd.

In zijn webinar legt Rogier van ’t Slot meer uit over zijn fotografie en waar hij zijn inspiratie vandaan haalt.
De webinar is op woensdag 3 maart, van 20:00 tot 21:30u.
Meld je aan via www.Photo31.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam