Oproep Testpaneldag Fujifilm X-T3

0
Fujifilm X-T3

De onlangs gepresenteerde Fujifilm X-T3 is een fantastische systeemcamera met een geweldige beeldkwaliteit, een ultrasnelle werking en professionele kenmerken.
Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat deze ultrasnelle camera jou te bieden heeft, en zou je er een dag mee aan de slag willen? Meld je dan aan voor de Fujifilm X-T3 testpaneldag die op zaterdag 27 oktober 2018 gehouden wordt.

Fujifilm X-T3
Tijdens deze inspirerende dag ga je onder begeleiding van docent en Focus-auteur Mich Buschman met de X-T3 aan de slag. Je ervaart tijdens dit testpanel hoe het is om met een compacte maar professionele en ultrasnelle systeemcamera te werken. Ook maak je kennis met de snelle en nauwkeurige autofocus die onder alle denkbare omstandigheden en bij elk onderwerp de hoogste scherpte garandeert. Na afloop zul je je verbazen over de fantastische beeldkwaliteit van de X-T3. Deze geheel verzorgde dag wordt gehouden in de fotostudio van 
Mich in Garderen.

Schrijf je in om zelf de Fujifilm X-T3 te ervaren
Wanneer je deelneemt aan deze dag, leer je niet alleen de X-T3 grondig kennen, maar zul je dit ook als heel leerzaam ervaren. Mich zal zijn praktische kennis met je delen, zodat je niet alleen de X-T3 leert kennen, maar ook deze kennis direct in de praktijk kunt brengen. Laat je verrassen door de innovatie die deze high-end systeemcamera van Fujifilm biedt, en door de resultaten!

Fujifilm X-T3
Wil jij de X-T3 testen? Aarzel dan niet en schrijf je in. We willen het volgende van je weten: naam, leeftijd, adresgegevens, een telefoonnummer waarop je daadwerkelijk bereikbaar bent, welke camera je nu gebruikt en een duidelijke motivatie waarom jij de aangewezen persoon bent om plaats te nemen in dit testpanel.

Er zijn slechts 5 plekken beschikbaar!
Om in aanmerking te komen, kun je je aanmelden via focus@focusmedia.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam