Nominaties SO 2020 Awards bekend!

0
© Harmen Meinsma

De jury heeft 17 professionals genomineerd voor de SO 2020 Award en 3 studenten voor de SO 2020 Student Award. De missie van de jury was om uit alle inzendingen 20 fotografen te selecteren die tezamen een mooi beeld geven van de tijdgeest. 

Nominaties:
De genomineerden zijn: Anne Claire de Breij, Robin Alysha Clemens, Ernst Coppejans, Renata Dutrée, Simone Gablan, Eddo Hartmann, Joep Hijwegen, Yael Laroes, Tjitske van Leeuwen & Frank Visser, Imke Ligthart, Harmen Meinsma, Jurre Rompa, Thomas van Schaik, Jitske Schols, Asha Swillens, Mare Veen, Daphne van de Velde, Sabine van Wechem, Bastiaan Woudt en Aisha Zeijpveld.

Award avond
De winnaar van de SO 2020 Award wordt bekend gemaakt op donderdag 23 april in het Compagnietheater tijdens de Award avond. SO Award, Selection Of Dutch Photography, is de fotografiewedstrijd die gaat over de creatieve identiteit van de professionele fotograaf. DuPho, organisator van de wedstrijd, wil fotografen zichtbaarder maken. 

Kijk hier voor het overzicht van het werk van de genomineerden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam