The Dream Vehicle filmpremière & foto-expositie

0
The Dream Vehicle
© WitkowskaVerbunt

Op 14 juli opent in Hotel Arena een multimediashow van kunstenaarsduo Anna Witkowska en Rob Verbunt. De première van WitkowskaVerbunt’s film The Dream Vehicle (16+) in de historische kapel vormt de opening van de tentoonstelling, die in combinatie met fotowerk aan de muur, live muziek en performances, een unieke inkijk en beleving geeft in de creatie van het langlopende roadtrip project.
The Dream Vehicle startte in 2019 als een fotografisch onderzoek en de film geldt als een verlengstuk van het gelijknamige boek uit 2023, waarin Anna en Rob als protagonisten, reizend in hun klassieke Volvo, de universele zoektocht naar de liefde verbeelden. Voor de kunstfilm reisde filmmaker Immanuel Bom met het duo mee langs de meest prominente locaties uit het boek en filmde hij performances, landschappen en fotosessies.
Het bezoeken van de filmpremière en de tentoonstelling zijn vrij toegankelijk op de openingsdag in Hotel Arena, ’s Gravesandestraat 55, Amsterdam. 15:30-18:30 uur. De expositie loopt tot en met 8 augustus.

Ook in Amsterdam te zien: Stop Motion, fotografie van Muybridge & Marey

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam