KunstRAI / Art Amsterdam 2024

0
KunstRAI / Art Amsterdam

Van woensdag 27 maart tot en met maandag 1 april 2024 vindt de 39e editie van KunstRAI / Art Amsterdam plaats. Deze beurs brengt meer dan 80 galerieën samen die hedendaagse, autonome en toegepaste kunst presenteren. Variërend van schilderijen, beelden en fotografie tot design en sieraden, biedt de beurs een inspirerende culturele ervaring tijdens het paasweekend. Er is onder meer fotografie te zien van: Lotte Ekkel, astrid Verhoef, Bas Meeuws, Hans Withoos, Maartje Roos, Marc Lagrange, Marie Cecile Thijs, Nanda Hagenaars, Neeltje de Vries, Saskia Boelsums en Terry O’Neill.

Naast een breed scala aan galerieën is er ook een boeiend randprogramma.

KunstRAI / Art Amsterdam 2024
Woensdag 27 maart besloten
Donderdag 28 maart t/m maandag 1 april
RAI Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam