Gesprekkenserie Centraal Museum X FOTODOK over beeldcultuur

0
Centraal Museum
Beeld: Robert Cottingham, Vision, 1973

Wat is de impact van de alomtegenwoordigheid van beelden op onze ervaring van de werkelijkheid? In samenwerking met het Centraal Museum nodigt FOTODOK beeldende kunstenaars, fotografen en andere experts op het gebied van beeldcultuur uit om deze vraag gezamenlijk te verkennen. De gesprekken zijn onder leiding van moderator Rubiah Balsem en vinden plaats op 9 maart, 13 april en 25 mei in het Centraal Museum, Utrecht. De gesprekken zijn onderdeel van het randprogramma rondom de tentoonstelling Op Scherp waarin het Hyperrealisme centraal staat.

Een ticket voor het gesprek biedt ook toegang (op dezelfde dag) om de tentoonstelling Op Scherp te bekijken in het museum.

Data
9 maart
De onderbelichte blik op genderidentiteit
13 april
De fotografische blik
25 mei
Zwarte identiteit en representatie

Locatie
Centraal Museum, Agnietenstraat 1, Utrecht
14:00 -15:30 uur.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam