Pretty Sorrow

0

Pretty Sorrow is een korte documentaire van Klaas Hendrik Slump over Jasper Abels uit Tubbergen. Jasper behoort als mode- en kunstfotograaf tot de wereldtop.

De sprookjesachtige modefotografie van Jasper Abels siert covers van de grote modebladen. Ook in zijn vrije werk spelen glamour, schoonheid en fantasie een hoofdrol, maar wie beter kijkt, ziet er ook een donkere kant. Als Jasper zowel zijn broer als zijn zus verliest aan suïcide, vormt het werken aan zijn foto’s en collages een manier om verbonden te blijven met zijn ouders en de lokroep van het duister te weerstaan.
Regie: Klaas Hendrik Slump, Producent: SPEKTR Omroep: NTR

Pretty Sorrow: maandag 27 november om 23.15 uur op NPO 2

Bekijk ook: Thomas Hoepker: Dear Memories

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam