Eindexamenexpositie AREA2023

0
area2023

Onder de titel AREA2023, is in het Keilepand in Rotterdam het eindexamenwerk te zien van de 36 afgestudeerde fotografen van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. De naam AREA staat voor de vestigingen Apeldoorn, Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie (NAVB). AREA betekent ook terrein of ruimte. De studenten verkennen allemaal een ander domein van de fotografie en bieden met AREA 2023 een ruimte vol unieke en uiteenlopende fotografische thema’s. Tijdens de expositie in het toonaangevende Keilepand, ook bekend van Haute Photographie, is het werk te zien van de 36 studenten die zijn afgestudeerd aan de HBO-opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie van de faculteit Fotovakschool van de NAVB.

Tijdens de expositie, in een tentoonstellingsruimte van meer dan 1100 m2, zijn meer dan 200 fotografische werken te zien in de fotografische disciplines Human Interest (documentaire- en portretfotografie), Lifestyle (reclame- en modefotografie) en Urban Planning (landschap- en architectuurfotografie). De werken richten zich op thema’s als: milieubewustzijn, ziekte, genderidentiteit, seksualiteit en mentale gezondheid. Maar er zijn ook hele persoonlijke projecten over het eigen leven van enkele studenten te bewonderen. De werken omvatten buiten fotografie ook bewegend beeld, installaties en collages.

AREA2023
17 t/m 24 september
Keilepand
Keilestraat 9f, Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam