AREA 2022

0
AREA 2022

Dit jaar zijn er 34 jonge fotografen afgestudeerd van de bachelor opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Net als voorgaande jaren wordt er ook dit jaar weer een eindexamenexpositie door de geslaagde studenten georganiseerd. AREA 2022 staat voor alle afstuderende studenten van de verschillende vestigingen van de NAVB: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Apeldoorn. Het werk van de studenten varieert van autonoom, documentaire, portret, architectuur, landschap tot mode en lifestyle.

AREA 2022 is te zien van zondag 11 september 2022 tot en met zaterdag 17 september 2022 in de Bagagehal van Loods6 in Amsterdam.
De openingstijden zijn dagelijks van 11:00 – 20:00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam