EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2022-2023: Panasonic Lumix DC-GH6

0
Panasonic Lumix DC-GH6

Terwijl de Panasonic Lumix DC-GH6 indrukwekkende foto’s levert met zijn nieuwe CMOS-sensor van 25,2 megapixel, ligt het echte plezier van deze camera in het creëren van boeiende video-inhoud. Ondanks zijn rijkdom aan functies is de camera compact, heeft hij ook een bijzonder gebruiksvriendelijke ergonomie, met aparte bedieningselementen voor video en foto. Ongeëvenaarde mogelijkheden voor het maken van video’s zijn onder meer 10-bits 5,7K/60p opnamen met de volledige sensorbreedte en 5,8K anamorfe opnames in volledig 4:3-formaat. Onbeperkte opnametijden, Dual Output Gain, V-Log en interne ProRes-opslag zijn slechts enkele van de functies die de Lumix GH6 tot de beste foto-/videocamera maken.

De Panasonic Lumix DC-GH6 werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam