Uitgemolken

0
Uitgemolken
Foto © Remco Zwart

De expositie Uitgemolken is een project van de Culturele Kring Wieringen in samenwerking met de Fotobiënnale Wieringen en schetst een beeld van authentieke Wieringers in de laatste fase van hun beroepsleven. Vier boeren en twee vissers vertellen middels foto’s en tekst over de geschiedenis en de toekomst van hun bedrijf. Ze zijn vertegenwoordigers van de volksaard, het karakter, van de gemeenschap en zijn daarnaast mede verantwoordelijk voor onze natuurlijke omgeving.

Uitgemolken
Foto © Remco Zwart

De geportretteerden tonen wat hen drijft (dreef), de passie voor het bedrijf, de dieren en de natuur, maar ook voor elkaar en de gemeenschap. De expositie is een eerbetoon aan mensen die Wieringen vorm en inhoud hebben gegeven. De foto’s zijn gemaakt door Hanna ’t Sas, Kenneth Stamp en Remco Zwart. Evert Marsmans interviewde de vijf geportretteerden.

Uitgemolken
30 juli t/m 4 september
Oosterlanderkerk, Kerkweg 22, Den Oever, Oosterland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam