Marieke van der Velden en Philip Brink bij Podium MH

0
Marieke van der Velden
© Marieke van der Velden en Philip Brink (Children of the Labyrinth)

Podium MH staat woensdag 1 februari in het teken van de makers Marieke van der Velden en Philip Brink. Zij komen langs in Museum Hilversum om het verhaal van The Island of all Together en Children of the Labyrinth te vertellen.

In The Island of all Together hebben van der Velden en Brink toeristen en vluchtelingen op Lesbos uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan en legden dit vast in een korte documentaire. Daarna maken ze de stap naar zes jaar later, naar Children of the Labyrinth (genomineerd bij de Zilveren Camera 2022). Hierin lezen ouders op de vlucht persoonlijke brieven voor die zij aan hun meereizende kinderen hebben geschreven. Ze geven een diep menselijk inzicht in de persoonlijke verhalen van meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd die op de vlucht zijn en tonen dat iedere ouder dezelfde wens heeft: het beste voor je kind.

Woensdag 1 februari,  19.30 – 21.15, € 8,50 (Museumkaart of pas Vriendenstichting gratis).
Museum Hilversum. Reserveer je ticket hier.

Lees hier het interview met Marieke van der Velden over The Island of all Together.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam