Nominaties Zilveren Camera 2022!

0

De genomineerden voor de Zilveren Camera 2022, Prijs voor Storytelling, Paul Peters Fotoprijs of de Publieksprijs zijn in willekeurige volgorde:

Bart Maat, Andreas Terlaak, Carla Kogelman, Eddy van Wessel, Angelo Blankespoor, Corné Sparidaens, Daniel Rosenthal, Claudia Otten, David van Dam, Bas Quaedvlieg, David Hup, Emiel Muijderman, Sabine Joosten, Freek van den Bergh, Stacii Samidin, Remko de Waal, Ilvy Njiokiktjien, Eveline van Elk, Ton Toemen, Ron Magielse, Ronald Hoogendoorn, Farren van Wyk, Cynthia Boll, Fleur Wiersma, Jesper Peeters, Kees van de Veen, Laurens Bosch, Folkert Koelewijn, Sem van der Wal, Jaap van den Beukel, Eva Meylink, Jasper Doest, Joris van Gennip, Koen van Weel, Laura Chen, Pierre Crom, Mona van den Berg, Robert Vos, Patrick Post, Ramon van Flymen, Rob Pauel, Marieke van der Velden, Robin van Lonkhuijsen, Phil Nijhuis, Sakir Khader, Zahra  Reijs.

Op vrijdag 10 februari worden de winnaars in Museum Hilversum bekend gemaakt.

Lees ook: Bart Maat winnaar Zilveren Camera 2021!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam