Part of Me… Shaping Mental Spaces

0
Part of Me
Inner Journey © Marvel Harris

Onze ervaringen met geestelijke gezondheid lopen sterk uiteen; terwijl het geestelijk welzijn van sommigen zelden op de proef wordt gesteld, worden anderen frequenter en zwaarder belast. Voor Part of Me… Shaping Mental Spaces heeft FOTODOK kunstenaars uitgenodigd om projecten te laten zien die een reactie zijn op hun ervaringen van verschillende geestelijke toestanden. De werken vertellen persoonlijke verhalen van de makers of zijn het resultaat van nauwe samenwerkingen met collega’s, vrienden en familieleden die reflecteren op hun realiteit. Veel van de makers construeren hun narratief met fotografische zelfportretten en zij verweven die met poëzie, schilderkunst, video en andere media.

Part of Me… Shaping Mental Spaces toont onder meer: Irene Antonia Diane Reece, Marvel Harris, Mandy Nijhof, Peggy van Mosselaar en een pop-upwinkel met installaties van het kunstenaarsinitiatief Outsiderland.

Part of Me…Shaping Mental Spaces
t/m 20 nov
FOTODOK
Lange Nieuwstraat 7, Utrecht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam