Chad Moore, You Will. You ? Will. You? Will .

0
Chad Moore
@Chad Moore

Chad Moore is een jonge fotograaf die na lange omzwervingen terecht gekomen is in New York. Het is een fotograaf van de BMX generatie, een fotograaf, altijd met zijn toestand in aanslag, die op een unieke wijze de adolescentie in beeld brengt. De C prints van groot formaat zijn snapshots uit Chad Moore zijn leven, zijn vrienden, zijn geliefden. Hij fotografeert ze onverwacht, in een bar, in het zwembad, in hun slaapkamer. Het is een explosie van verwachtingen en emoties die we zien, in zijn typische, oranje/gele kleuren. Hij ziet zijn generatiegenoten lachen, genieten, de liefde bedrijven. Het is een schemerzone van onzekerheid en volwassenheid.. Zijn werk is getoond in FOAM Amsterdam, in galerie Agnes B (Parijs en Tokyo) , Jimei Arles Photography Festival. Hij heeft 9 publicaties op zijn naam.

@Chad Moore
Chad Moore
@Chad Moore

You Will. You ? Will. You? Will .

6 Nov t/m 19 Dec

Stieglitz 19

België

Stieglitz19.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam