Leden Fotogroep De Gender presenteren hun werk

0
De Gender
© Lex Augusteijn

Een vijftal leden van Fotogroep De Gender presenteren recent werk tijdens een gezamenlijke expositie in de Kruisruimte in Eindhoven. Lex Augusteijn, Ton Buijs, Hans Krüsemann, Mariet Wielders en Bert Zantingh laten werken zien van uiteenlopende aard.

Rondje Eindhoven – Lex Augusteijn
Lex Augusteijn heeft een bijzondere kijk op de wereld om hem heen. Hij maakt foto’s van de kleinste dingen om hem heen of vervormt gebouwen op zo’n manier dat er een abstract beeld ontstaat.

© Ton Buijs

Dark side of the moon – Ton Buijs
Ton Buijs houdt zich bezig met de fascinerende wereld van compilaties.

De Gender
© Hans Krüsemann

Less is more – Hans Krüsemann
Hans Krüsemann heeft een voorliefde voor zwart-wit fotografie. Vaak staat het minimalisme centraal. De focus ligt slechts op één onderwerp, de ontstane negatieve ruimte eromheen brengt het beeld terug naar de essentie.

© Mariet Wielders

Zorgen – Mariet Wielders
Mariet Wielders heeft het zorgpersoneel tijdens en na de corona pandemie in beeld gebracht, een ieder met hun eigen verhaal.

Een andere kijk op architectuur – Bert Zantingh
Bert Zantinghs hart ligt bij strakke lijnen en vlakverdeling. Architectuur fotografie leent hier zich uitstekend voor. De foto’s van Bert zijn dan ook bijna abstract.

De Gender
© Bert Zantingh

De fototentoonstelling vindt plaats welkom in het weekend van zaterdag 17 september en zondag 18 september van 11.00u tot 18.00u.

De toegang is gratis. Kruisruimte, Generaal Bothastraat 7E te Eindhoven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam