Fotogalerie Lichtzone presenteert Intermezzo Japan

0
Fotogalerie Lichtzone
© Martin van Thiel

Japan is een land dat altijd tot de verbeelding spreekt, vooral in de beeldende kunst. Een groep van vier kunstenaars – Martin van Thiel, Conny van Rijn, Karin Vlugter en Jet Vugts – toont de resultaten van een inspirerende reis naar Japan in een expositie in Fotogalerie Lichtzone. Het kwartet, verbonden aan Fotoschool Statief te Utrecht, werkt onder de naam Intermezzo Japan en heeft in 2019 het land bezocht om kunst te beleven en kunstenaars te leren kennen. De groep heeft in Nederland eigen werk gemaakt om dit vervolgens in Japan te laten zien. Vervolgens heeft men kunst gemaakt die is geïnspireerd op en gemaakt in Japan. Tot en met 23 augustus te zien in Fotogalerie Lichtzone in Groningen.

© Conny van Rijn
© Karin Vlugter
Fotogalerie Lichtzone
© Jet Vugts

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam