EISA LENS OF THE YEAR 2022-2023: Sony FE 24-70mm F2.8 GM II

0
Sony FE 24-70mm F2.8 GM II

Deze lichtsterke standaardzoom voor full-framecamera’s is ontworpen voor zowel fotografen als videomakers. De Sony FE 24-70mm F2.8 GM II biedt een zeer hoge beeldkwaliteit, en vier snelle en betrouwbaar gestuurde lineaire XD-motoren voor autofocus. Deze G Master-lens van de tweede generatie maakt indruk met zijn kleinere formaat en gewicht, terwijl hij extra functies heeft in vergelijking met zijn voorganger. Naast een diafragmaring die traploos kan worden ingesteld, heeft het objectief een schakelaar waarmee de fotograaf de stroefheid van de zoom tussen los en strak kan instellen, afhankelijk van de fotografische situatie. Twee instelbare Focus Hold-knoppen zorgen voor een gemakkelijke bediening.

De Sony FE 24-70mm F2.8 GM II werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam