Onderweg in het Rietveldpaviljoen

0
Onderweg
© Maarten Hornstra

Het Rietveldpaviljoen in Amersfoort toont een foto-expositie over het thema Onderweg in de meest uiteenlopende betekenissen. Mensen op de vlucht, gedwongen om een moeilijke en soms levensgevaarlijke reis te maken; mensen die door de drukke en veeleisende levensstijl van vandaag van de ene naar de andere plek rennen op zoek naar succes en vervulling; mensen die dichtbij of ver weg op zoek gaan naar andere streken. Onderweg toont de verhalen die schuilgaan achter het onderweg zijn. Onder de vrijwillige medewerkers van het Rietveldpaviljoen zijn veel fotografen. Zij zijn uitgenodigd om voor deze expositie werk in te sturen. Gastcuratoren van de expositie zijn fotografe Sabrina Charehbili, zij won onlangs de Selection of Dutch Photography Student Award 2024, en Wim Brummelman, verslaggever van de NRC in verre oorden.

Onderweg is nog t/m 23 juni te zien.

Onderweg
© Heleen Jonkman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam