Stem nu op jouw favoriete EISA Maestro foto!

0
EISA Maestro
Een van de finalisten van de EISA Maestro 2022

Onlangs zijn de nationale winnaars in de Eisa Maestro Photo Contest 2022 bekend gemaakt. Deze wedstrijd wordt elk jaar georganiseerd door de EISA (Expert Imaging and Sound Association). Deze organisatie bestaat uit 56 tijdschriften en websites uit 29 landen, gespecialiseerd in fotografie, video, hi-fi, home theater, mobiele apparaten en auto-elektronica.

Aan de Eisa Maestro Photo Contest doen 16 Europese EISA-fototijdschriften en -websites mee. Focus vertegenwoordigt de fotogroep namens Nederland. Deelnemers moesten dit jaar een set van vijf tot acht foto’s inzenden met als thema Joy. Wegens te weinig inzendingen zijn er dit jaar helaas geen Nederlandse winnaars.

Alle 1e prijswinnaars doen mee in de internationale finale. De drie uiteindelijke winnaars worden bij de finale jurering tijdens de Algemene Vergadering van de EISA gekozen. Wie dit zijn, en wie de eretitel EISA Photo Maestro 2022 krijgt, kun je lezen in het septembernummer van Focus.

Publieksprijs
Ook het publiek kan zijn favoriet kiezen uit de nationale winnaars en hiermee stemmen voor de EISA Maestro 2022 Public Choice Award. De winnende series zijn hier– zonder vermelding van naam en land – te bekijken. Je kunt nog tot en met 1 augustus 2022 stemmen.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam