EISA Photography Maestro Contest 2022

0
EISA Photography Maestro contest

Stuur nu in voor de EISA Photography Maestro Contest 2022. Het thema dit jaar is Joy. Zowel Nederlandse als Belgische fotografen, en fotografen die in Nederland of België woonachtig zijn, kunnen meedoen.

Zo doe je mee
Stuur een serie van vijf tot acht foto’s met het thema ‘Joy’ naar focus@focusmagazine.nl. Alle inzendingen dienen in digitale vorm te worden aangeleverd (als digitale opname of als scan van een analoge dia of negatief) en moeten speciaal voor deze wedstrijd gemaakt zijn.

1e ronde deadline: 1 mei 2022
Alle inzendingen dienen vóór deze datum binnen te zijn. De eerste-, tweede- en derdeprijswinnaars worden gekozen door de Focus-redactie. De uitslag wordt gepubliceerd in het juli/augustusnummer van Focus. 1e prijs: € 250,- 2e prijs: € 150,- 3e prijs: € 100,-

Finale jurering: juni 2022
Alle eersteprijswinnaars uit de zestien deelnemende EISA-landen zullen gezamenlijk worden gejureerd op de Algemene Vergadering van de EISA, die in juni 2022 plaatsvindt. De drie uiteindelijke winnaars worden, voor zover de omstandigheden dit toelaten, bekendgemaakt op het EISA Awards Gala op 2 september 2022, en anders online in combinatie met de bekendmaking van de EISA Awards 2022-20233 op 15 augustus 2022.

Het werk van de drie internationale winnaars wordt gepubliceerd in het septembernummer van Focus en op de website.

Kijk voor verdere informatie over de EISA Photography Maestro Constest en de wedstrijdvoorwaarden op www.eisa.eu/maestro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam