SO Award 2022

0

DuPho, Dutch Photographers, organiseert elk jaar de SO Award, Selection Of Dutch Photography. Een portfolio-wedstrijd waarvoor je 7 tot 12 beelden instuurt die samen een goed beeld geeft van je werk en signatuur van het afgelopen jaar. Zo simpel is het.

Selected by SO 2022

Jaarlijks nomineert een vijfkoppige jury van experts twintig fotografen die meedingen naar de titel. Alle genomineerden krijgen een podium én zijn welkom bij het netwerkdiner waar agencies, musea, reclamebureaus, redacteuren en kenners aanschuiven. Je hoort het goed, alle genomineerden zijn bij dit diner. Tijdens dit event worden de winnaar, student winnaar en de winnaar van de publieksprijs bekendgemaakt.

Waarom organiseert DuPho de SO Awards?

Omdat zij professionele fotografen een boost willen geven aan hun carrière. Dit doen ze al sinds 2013 en zo hebben zij al vele fotografen geholpen aan een vliegende start.

Uploaden werk

Je werk kun je hier uploaden vanaf 25 januari: so.awardsplatform.com

Je kunt je werk inzenden tot en met 14 februari 2022.

De regels:

  • Je bent professioneel fotograaf of studeert aan een erkende fotografieopleiding
  • Afstudeerwerk moet in de categorie Student work worden ingezonden
  • Je mag één portfolio insturen van minimaal 7 en maximaal 12 beelden
  • Er is verder nog maar één restrictie: het werk moet in 2021 gemaakt zijn, we maken alleen voor lang lopende documentaire series een uitzondering
  • Je mag foto’s insturen die je hebt gemaakt voor commerciële uitingen, maar ook autonoom werk. Een combinatie is ook mogelijk.

Lees alles over de SO wedstrijdvoorwaarden & de punten en komma’s van je inzending.

Over DuPho

Beroepsvereniging DuPho maakt zich hard voor professionele fotografen in Nederland. Of dat nou gaat om praktische tips en juridische ondersteuning of om inzicht in hoe je om moet gaan met copyrights. DuPho houdt je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en belangrijker nog, ze maken inzichtelijk hoe je uitdagingen oplost.

De wedstrijd is een non-profit evenement en alle geïnde vergoedingen zullen worden gebruikt om de SO 2022 Award te kunnen bekostigen

Bekijk hier de nominaties van vorig jaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam