Doe nu mee met de CEWE Photo Award

0
CEWE Photo Award

De CEWE Photo Award is terug met een 4de editie onder het motto “Our world is beautiful”. De wedstrijd loopt nog tot en met maandag 31 mei. Inzenden kan in 10 categorieën: ‘Landschap’, ‘Mensen’, ‘Natuur’, ‘Sport’, ‘Architectuur en techniek’, ‘Food’, ‘Reizen en cultuur’, ‘Dieren’, ‘Hobby en vrije tijd’ en ‘Luchtfoto’s’. In totaal mag je 100 zelfgemaakte foto’s uploaden.

Prijzen
De hoofdprijs is de CEWE Photo Award en een unieke reis naar keuze ter waarde van 15.000 euro, foto-uitrusting ter waarde van 7.500 euro en CEWE-fotoproducten ter waarde van 2.500 euro. In de andere negen categorieën wordt ook een winnaar gekozen en deze winnaars ontvangen foto-uitrusting ter waarde van 5.000 euro en CEWE-fotoproducten ter waarde van 2.500 euro. De fotografen die met hun foto op plek 11 tot 30 zijn geëindigd, ontvangen foto-uitrusting ter waarde van 2.500 euro en CEWE-fotoproducten ter waarde van 1.000 euro. Tot slot ontvangen de plekken 31 tot 1000 een cadeaubon voor CEWE-fotoproducten t.w.v. van 100 euro.

Alle informatie over de wedstrijd vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam