Online lezing Esther Kokmeijer

De oceanen, de atmosfeer, het heelal en Antarctica; de zogenaamde ‘Global Commons’.

0
Esther Kokmeijer
@Esther Kokmeijer

Esther Kokmeijer geeft woensdag 14 april om 20:00u een lezing bij Pennings Foundation, gericht op en haar werk op en over Antarctica. Ze zal het ook hebben over haar tijdschrift dat binnenkort uitkomt en dat geheel gewijd is aan Antarctica en waarin kunst en wetenschap worden samengebracht.

Over Esther
Esther Kokmeijer (1977) is beeldend kunstenaar, fotograaf en ontdekkingsreiziger, momenteel wonend in Rotterdam en werkzaam wereldwijd. Ze is geïnteresseerd in de wereld als geheel en de verbindingen en bewegingen daarbinnen. Dit komt voort uit een drang om de (natuurlijke) fenomenen van de wereld op macro- en microniveau te ontdekken, ordenen en verbeelden.
Ze studeerde grafisch ontwerpen op ArtEz in Kampen. In 2013 volgde ze de minor Arctische en Antarctische wetenschappen aan het Arctisch Centrum van de Rijksuniversiteit Groningen. Haar werk richt ze vooral op de wereldwijde gedeelde bronnen zoals: de oceanen, de atmosfeer, het heelal en Antarctica, de zogenaamde ‘Global Commons’. Ze is een kunstenares in diverse media. Naast fotografie werkt Esther met film, maakt ze installaties en interventies en schrijft ze boeken.

Esther Kokmeijer
Online lezing woensdag 14 maart om 20:00u
Aanmelden kan via: www.penningsfoundation.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam