De eerste online 033fotostad fotoquiz!

0
Pauli Gerritsen
(c) Pauli Gerritsen

Op 18 maart organiseert 033fotostad een online fotoquiz! De quiz wordt via het programma Zoom gehouden en start om 20:00. Daag jezelf uit, test je fotografiekennis en win een vriendenpas en de felbegeerde wisseltrofee. Er kan alleen of in een groep deelgenomen worden aan de online 033fotostad quiz. Een team wijst een teamleider aan die de vragen beantwoordt. De teamleden hebben onderling telefonisch of via whatsapp contact om te kunnen overleggen. Per team is maar één  vriendenpas te winnen. Aanmelden is volledig gratis en kan via www.033fotostad.com.

Tijdens de quiz worden deelnemers nieuwsgierig gemaakt naar de foto-expositie IMPACT – photos that matter. Zodra het weer mag, is deze expositie te zien bij 033fotostad in het Rietveldpaviljoen in Amersfoort.

Online quiz 033fotostad
Via Zoom
Donderdag 18 maart
Vanaf 20:00 tot 21:00
Aanmelden via www.033fotostad.com

(c) Pauli Gerritsen


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam