EISA BEST BUY FULL-FRAME CAMERA 2019-2020: Canon EOS RP

Canon levert met de EOS RP een indrukwekkende en betaalbare instap full-frame systeemcamera met een uitstekende beeldkwaliteit. Een ander sterk punt is het zeer gevoelige 4779-punts hybride autofocussysteem.

0
Canon_EOS-RP_

Met de EOS RP levert Canon een indrukwekkende en betaalbare instap full-frame systeemcamera. Dankzij de sensor met 26,2 megapixels en de krachtige DIGIC 8-processor, is de EOS RP in staat om een uitstekende beeldkwaliteit te leveren. Een ander sterk punt is het zeer gevoelige 4779-punts hybride autofocussysteem, dat betrouwbare scherpstelling bij extreem weinig licht mogelijk maakt. De compacte en lichte behuizing kan worden gebruikt met zowel de uitstekende nieuwe RF-lenzen als met alle bestaande EOS EF- en EF-S-lenzen dankzij Canons EF-EOS R-adapter. De intuïtieve bediening en het volledig uitklapbare aanraakscherm maken de camera ook zeer gemakkelijk te gebruiken.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam