Aidsbestrijding steunen met aankoop van kunst

0
heartgallery
Deer on Beach (c) Martijn van de Griendt

Het Aidsfonds is nieuw initiatief gestart met de Heartgallery. Fotografen uit heel Nederland laten hun beste werk zien in een online galerie. Voor de Heartgallery heeft Aidsfonds gerenommeerde Nederlandse fotografen gevraagd om hun werk exclusief beschikbaar te stellen. Bekende fotografen als Paul Bellaart, Cornelie Tollens, Micky Hoogendijk, Marc de Groot, Sacha de Boer en Martijn van de Griendt tonen hun werk. Voor 25 euro per maand kun je een werk in huis halen. Het aidsfonds is van mening dat er meer aandacht moet komen voor aids en hiv en de bestrijding ervan. Met de aankoop van een werk steun je het Aidsfonds.

Slow-4 (c) Cornelie Tollens

Aids?
Het is iets waar iedereen van heeft gehoord. Maar weinig mensen weten dat er elke dag nog ruim 2700 mensen overlijden aan aids. Daarvan zijn er 300 kinderen*. In Nederland is beschikken we gelukkig over levensreddende hiv-medicijnen, maar landen in Afrika niet. Mensen krijgen niet de juiste zorg en zijn te arm om de zorg te überhaupt te krijgen. Het Aidsfonds werkt aan een wereld zonder aids door levensreddende hiv-medicijnen voor iedereen toegankelijk te maken.

Micky Hoogendijk, fotografe: ‘Voor mij krijgt mijn werk pas lading als mensen ernaar kijken en daar een emotie bij krijgen, dan raakt het. Ik vind het heel eervol dat ik hierbij mag zijn en dat ik een stukje van de heartgallery mag vullen.’

Het Aidsfonds vindt het erg belangrijk dat liefde voor iedereen beschikbaar is en heeft als motto: Stop aids. Uit liefde voor alle liefdes

Wil jij ook het Aidsfonds steunen hiermee en een nieuw kunstwerk in huis halen? Ga naar www.heartgallery-aidsfonds.nl voor meer informatie.

*Bronnen:
www.npokennis.nl
www.aidsfonds.nl

(c) Micky Hoogendijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam