Met korting naar het Lowland Photo Festival in Antwerpen

0
Lowland Photo Festival

In het weekend van 8 en 9 december vindt in Kinepolis Antwerpen voor de vijfde maal het internationale natuurfotografiefestival Lowland Photo Festival plaats. Er zijn dagvullende lezingenprogramma’s van beroemde natuurfotografen uit binnen- en buitenland, prachtige exposities natuurfotografie met honderden werken én een grote natuur- en fotografiebeurs boordevol demo’s en workshops. De toegang tot de grote fotografiebeurs – inclusief dagvullend programma van seminars en demo’s – bedraagt 2 euro per persoon.

Gedurende het weekend kan je eveneens genieten van het lezingenprogramma in de bioscoopzaal met onder anderen Jowan Iven (NL), Martin Steenhaut (BE), Mark Oomens (NL), Bart Heirweg (BE) & Jeffrey Van Daele (BE), Jeroen Stel (NL),  Simon Vandepitte (BE) vs. Rick van der Kraats (NL), Johan Lolos (BE), Joris van Alphen (NL), Stéphanie & David Allemand (FR), Marc Steichen (LU), Thierry Vezon (FR), Hannes Lochner (SA), Alex Mustard (GB), Audun Rikardsen (NO).

Lezers van Focus kunnen met korting het lezingenprogramma van het Lowland Photo Festival in Kinepolis Antwerpen bijwonen! Voor een dagticket betaal je 42 euro p.p. (i.p.v. 47 euro), voor een weekendticket 74 euro p.p. (i.p.v. 84 euro). Tickets bestellen kan via landschapvzw.com/product-categorie/tickets/. Om van de korting gebruik te maken, selecteer je bij jouw bestelling de optie ‘Ja, ik ben lid’ en geef je op het einde van de bestelprocedure ‘Focus’ in in het opmerkingenveld.

• Kijk voor meer informatie over het lezingenprogramma, de bereikbaarheid van Kinepolis en de entreeprijzen op landschapvzw.be/lowland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam