COVID-19 protocol voor fotografen

0

Het kabinet heeft deze week een harde lockdown afgekondigd met maatregelen die gelden tot en met 19 januari 2021. Eén veelgestelde vraag is: mag ik nog een fotoshoot doen? Ja, je mag nog steeds mensen ontvangen in je studio. Ook buiten fotograferen is nog steeds toegestaan. Een uitzondering op de regel van groepsvorming geldt namelijk voor de uitoefening van je beroep of bedrijf.
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen is er ook weer een nieuw COVID-19 protocol voor de fotografiesector

Een fotograaf moet ‘Corona-proof’ kunnen werken. De beroepsorganisatie voor professionele fotografen, Dutch Photographers (DuPho), heeft dit protocol opgesteld om daarbij te helpen. Alle leden van DuPho hebben input kunnen leveren en velen hebben dat ook gedaan, vanuit hun eigen specifieke vakkennis.
Lees meer over het protocol voor fotografen op de site van DuPho

banner DuPho

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam