Fotografencafé: On the road again

0
Fotografencafé
Konditor 1928 ©August Sander

Het Fotografencafé neemt je mee naar het Rietveldpaviljoen in Amersfoort waar 033fotostad de expositie ‘Portretten – De vonk van August Sander’ heeft samengesteld. Het is een bijzondere samenstelling van diverse fotografen/kunstenaars die allemaal een link hebben met de Duitse fotograaf August Sander. De twaalf kunstenaars zijn; Koos Breukel, Hans de Kort, Eddy Posthuma de Boer, Tessa Posthuma de Boer, Rob Acket, Pauli Gerritsen, Annemiek van der Kuil, Jacco Oskam, Jolanthe Lalkens, Hanna Blom, Carolien Magnus en Margriet Eyken.

Tijdens het Fotografencafé zullen fotograaf Tessa Posthuma de Boer en galeriehouder Roel van Santvoort in gesprek gaan over haar serie ‘The Others’. Hans de Kort legt uit hoe hij fotografeert met een grote houten camera en foto’s afdrukt via het natte collodium procedé. En Pauli Gerritsen vertelt over ‘In The Doorway’.

13 september 2020 @ 14:30 – 16:30 €3.50

Meer informatie vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam