EISA VLOGGING CAMERA 2020-2021: Sony Vlog Camera ZV-1

0

Deze innovatieve compactcamera is gericht op videomakers en vloggers en biedt geweldige videomogelijkheden zoals 4K-opname en S-Log-gamma. De hoogwaardige ingebouwde microfoon wordt geleverd met een windscherm voor buitenopnamen; als alternatief kan een externe microfoon worden gebruikt via de audio-ingang of de multi-interfaceschoen. De ZV-1 is ook een zeer goede fotocamera met een snel AF-systeem en een veelzijdig vari-angle scherm. Samen met de optionele grip die een ingebouwde draadloze afstandsbediening heeft en ook dienst doet als statief, is de ZV-1 een uitstekend werkinstrument waarmee vloggers gemakkelijk materiaal kunnen creëren en delen.

De Sony Vlog Camera ZV-1 werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam