National Geographic Fotowedstrijd 2020

0
National Geographic Fotowedstrijd
Sanyang vissersdorp © Gunther De Bruyne (winnaar Landschap 2019)

Je kunt nog tot en met 1 oktober 2020 inzenden voor de National Geographic Fotowedstrijd 2020. Iedereen uit Nederland en België kan foto’s insturen in de categorieën Mens, Dier en Landschap. Bij de Junior-competitie (kinderen van 8 tot en met 15 jaar) bestaan de categorieën uit Dier, Landschap en Raar Maar Waar. De vakjury kiest vervolgens per categorie een winnaar en 15 finalisten waarop het publiek kan stemmen. Bij de Junior-competitie zijn dit 20 finalisten en drie categoriewinnaars. Het publiek kan hierna van 15 oktober tot en met 29 oktober zijn stem uitbrengen.
Op 22 november 2020 vindt in het Museon in Den Haag de prijsuitreiking plaats. De winnende foto’s van de National Geographic Fotowedstrijd 2020 zullen in National Geographic Magazine en National Geographic Junior worden gepubliceerd. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam