Canon Talks at Home

0
focus-magazine-canon-talks-at-home

Wat kun je doen als je elke dag thuis moet blijven? Je hebt al je werk af, het huis is schoon, de kozijnen geschilderd, je hebt alle Netflix series gezien.
Voor die mensen zijn er nu de Canon Talks at Home. Kijk iedere week nieuwe inspirerende presentaties van content creators en opkomende talenten. Doe inspiratie op en spijker je kennis bij op het gebied van fotografie en video. Laat je meenemen in de wereld van de beeldcreatie. Van inspiratie voor creatieve fotografie bij jou thuis, tot handige tips & tricks hoe je als content creator kunt groeien op social media en hoe je met video-opnames een visueel verhaal vertelt. Canon Talks is er voor iedereen. Of je nu je techniek en vaardigheden wil verbeteren, inspiratie op wil doen van andere content creators of simpelweg vermaakt wil worden.

Canon Talks at Home is te volgen via IGTV op de Instagrampagina van Canon Nederland. De eerste aflevering staat inmiddels online, en wordt elke woensdag en zondag om 17:00 uur aangevuld met een nieuwe inspirerende talk. In totaal zullen er maar liefst 16 afleveringen verschijnen, acht weken lang dus. Topics variëren van food- tot familiefotografie vanuit huis, vloggen, personal branding, de inzet van social media, home printing, en ga zo maar door. Deze Canon Talks at Home zijn een mooie aanvulling op de succesvolle Canon Talks Live met de bijbehorende podcast-serie.
Mooie, inspirerende verhalen waar je iets aan hebt.

Kijk hier de Canon Talks Live

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam