Rabo Photographic Portrait Prize 2020: Open call

0
Rabo Photographic Portrait Prize
© Robin de Puy (1986), Remco Campert, 2019

Dit najaar wordt voor de tiende keer de Rabo Photographic Portrait Prize uitgereikt aan de maker van het beste fotoportret van het afgelopen jaar. Vorig jaar won Robin de Puy de prijs met een prachtig portret van Remco Campert.

In samenwerking met de Rabobank en het Pictoright Fonds worden de prijzen door Dutch National Portrait Gallery toegekend om aandacht te vragen voor de brede traditie en de hoge kwaliteit van de Nederlandse portretkunst in de fotografie. Ook is er dit jaar weer een categorie voor jong talent, de Rabo Photographic Portrait Talent 2020. In 2019 won Annabel van Royen deze prijs. 
 
Stuur vanaf vandaag t/m 15 juni 2020 je portret(ten) in voor de Rabo Photographic Portrait Prize of de Rabo Photographic Portrait Talent. Deelname is gratis. Meer informatie vind je op: www.dutchnationalportrait.gallery

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam