Canon Talks

0

Reisfotografie

In november vond de eerste editie van de Canon Talks plaats.
Canon organiseerde het evenement ter inspiratie en informatie voor zoveel mogelijk geïnteresseerden.
De avond stond in het teken van reisfotografie en Canon had hiervoor drie fotografen van naam uitgenodigd om hun inspirerende verhalen te delen: Gergo Kazsimer, Pie Aerts en Canon Ambassador Joel Santos.

De avond werd gehost door Humberto Tan die naast zijn werk voor radio en tv ook veel fotografeert en dus weet waar hij het over heeft bij de gesprekken met de fotografen.

De eerste fotograaf aan het woord was Gergo Kazsimer (DE). Op werkdagen werkzaam bij een bank en in de weekenden te vinden in de natuur op zoek naar rust en mooie beelden. Die rust is goed terug te zien in zijn landschappen.

Daarna was het de beurt aan Pie Aerts (NL). Pie is een ware storyteller. Het praten gaat hem heel makkelijk af. En zo laveert hij schijnbaar ook over de wereld op zoek naar verhalen, zwaar en minder zwaar, maar altijd mooi in beeld gebracht.

Als laatste stond Joel Santos (PT) op het podium. Joel is een leuke man met zijn eigenaardigheden. Hij is van huis uit econoom en daar komt wel iets van boven in zijn verhalen. Hij vertelt over zijn manier van cijfermatig werken. Zijn foto’s naderen perfectie en lijken geënsceneerd maar zijn het absoluut niet.

Gedurende de avond kon je vragen stellen via social media en vanuit de zaal die ter plekke door de fotografen beantwoord werden.

Canon Talks terugzien

De avond in Amsterdam was voor genodigden en live te volgen via het Facebook- en YouTube kanaal van Canon, waar het nu ook nog te zien is. Het is echt de moeite waard om de mooie verhalen op Canon Talks te bekijken. Wij hopen op een vervolg.

Ook is er een podcast beschikbaar.

Canon.nl
Canon.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam