Ricoh WG-60: stoere camera

De Ricoh WG-60 is een lichtgewicht compactcamera die waterdicht en schokbestendig is. Daarmee is hij ideaal voor outdooractiviteiten zoals snowboarden, fietsen, surfen en duiken.

0
Ricoh WG-60

De Ricoh WG-60 is een lichtgewicht camera die waterdicht en schokbestendig is. Daarmee is hij geschikt voor outdooractiviteiten zoals snowboarden, fietsen, surfen en duiken.

De waterdichte constructie van de Ricoh WG-60 maakt het mogelijk om twee uur lang onder water te filmen en fotograferen tot een diepte van 14 meter. Hij biedt een aparte Onderwater opnamestand, waarbij kleur en contrast automatisch geoptimaliseerd worden om de lichtinval onder water te compenseren. De camera is schokbestendig tot valpartijen van 1,6 meter, stofdicht en bestand tegen temperaturen tot -10°C.
De WG-60 bevat een back-illuminated CMOS-beeldsensor met een resolutie van 16 megapixel en een maximale gevoeligheid van ISO 6.400. Hij is uitgerust met een vijfvoudige optische zoomlens, met een brandpuntsafstand van 28-140mm in kleinbeeld-equivalent. De camera kan scherpstellen tot op slechts één centimeter van de lens wat bijzondere close-up opnames mogelijk maakt. Rond de lens zittten zes led-lampjes die het onderwerp daarbij kunnen verlichten.

Ricoh WG-60
Rond de lens zitten zes led-lampjes.

Aan de achterzijde zit een 2,7-inch lcd-monitor met een outdoorinstelmodus, waarmee het beeld op het scherm in fel zonlicht beter zichtbaar is. De WG-60 heeft geen draadloze WiFi-connectie maar werkt wel met FlashAir Wi-Fi SD geheugenkaartjes.
De WG-60 is vanaf 16 november verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en rood-zwart, voor een adviesprijs van € 249,-. Een complete kit met camera, riem en neopreen hoes is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 279,-

WG-60
De WG-60 is verkrijgbaar in rood-zwart en zwart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam