Doe mee met de CEWE Photo Awards 2018!

0
CEWE Photo Awards 2018

Voor de vijfde maal organiseert CEWE de CEWE Photo Awards. Ook dit jaar is het thema ‘Made in Holland’. Inzenden kan nog t/m 19 augustus 2018.

CEWE is weer op zoek naar wat Nederland typisch Hollands maakt. Wat roept Nederland bij jou op? Welke verborgen plekjes, typische leuke gewoontes of stereotype beelden doen jou meteen aan ons land denken?

CEWE Photo Awards 2018De bloembollenvelden, de kaasmarkt in Alkmaar of ga je voor luierende mensen in het park of de Canal Parade in de grachten?
Stuur een of meerdere van jouw typische Hollandse foto’s in en maak iedere week kans om genomineerd te worden voor de grote finale. Je kunt 1 foto per week uploaden en elke week worden er 15 foto’s genomineerd. Uit alle genomineerden kiest de jury de 10 winnende foto’s. Er zijn totaal 10 prijzen met als 1e prijs: een 8 daagse vliegreis voor 2 personen naar de Azoren! Kijk voor alle informatie over de wedstrijd en hoe je kunt inzenden op: https://www.cewe.nl/photoawards/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam